{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX foldegardiner

  • De elegante gardinstoffer skaber bløde, dekorative lyseffekter i rummet.
  • Der er 20 unikke, naturlige og udskiftelige stoffer, så du hurtigt og nemt kan ændre stoffet og stemningen i dit hjem. 
  • Monteres hurtigt og nemt med VELUX Pick&Click!™ systemet.

VELUX logo

 

Udsmyk dit hjem med naturligt lys VELUX foldegardiner fås i et stort udvalg af smukke stoffer, der giver dig mulighed for at udsmykke dit hjem med bløde lyseffekter. Vælg de farver, mønstre eller effekter, du bedst kan lide, og skift look på dine gardiner og rummet blot ved at udskifte stoffet.

 

Du kan nemt skifte stoffet, så det altid passer til dit humør og den stemning, du ønsker at skabe i rummet. Vælg mørke farver, hvis du vil dæmpe lyset, og brug lette, gennemsigtige stoffer til at skabe smukke lyseffekter i rummet eller ugennemsigtige stoffer for at blødgøre lyset. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag og til ethvert rum.

 

VELUX foldegardiner er en gardinserie, der er udviklet i tæt samarbejde med Trend Union, som er Europas førende trendbureau. 

 

Skift stof – og skift stil i rummet VELUX foldegardiner fås i 20 bløde og naturlige nuancer med forskellig lystransmittans og forskellige stilmæssige effekter. Gardinstofferne er lavet af forskellige materialer og kan afmonteres for at lette rengøringen. Stofferne sælges alle separat, så du kan opnå den størst mulige fleksibilitet i din stil – udskift stoffet, så tit du vil!

 

Monteres hurtigt og nemt med VELUX Pick&Click!™ systemet Vores patenterede, formonterede monteringsbeslag leveres som standard på alle VELUX ovenlysvinduer. Beslagene passer til alle vores VELUX gardiner, så du får en nem og problemfri montering. Der medfølger en monteringsvejledning sammen med gardinet.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder Foldegardinet kan kombineres med alle indvendige VELUX gardiner for at opnå øget kontrol over lysindfaldet samt med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 
Fås i 20 bløde og naturlige nuancer med forskellig lystransmittans og forskellige stilmæssige effekter.

 

Der medfølger en monteringsvejledning sammen med din ordre, men du kan også downloade vejledninger som PDF-filer og videoer ved at klikke her.