{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX mørklæggende energigardin med elektrisk betjening

  • Op til 26 % forbedret isolering sammenlignet med andre VELUX mørklægningsgardiner.
  • Giver total mørklægning hele døgnet rundt med en lystæt forsegling.
  • 12 forskellige elegante farver, så du altid kan finde en, der matcher din indretning.

VELUX logo

 

Opnå øget komfort, når nætterne er kolde, med total mørklægning og forbedret energieffektivitet Hold på den dyrebare varme i vintermånederne, og opnå forbedret temperaturstyring om sommeren med en VELUX mørklæggende energigardin. Det mørklæggende energigardin giver mørklægning med en ekstra isoleringseffekt på op til 26 % for at forbedre energieffektiviteten i dit hjem.

 

VELUX mørklæggende energigardiner er lavet af et dobbeltplisséret mørklægningsstof i polyester med en indvendig bikubestruktur i aluminium. Stofmaterialet løber i smalle sideskinner af naturligt anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet. Polyestersnorene er skjult i det dobbelte stoflag. Gardinet har også en aluminiumsbelægning, der forbedrer isoleringen ved at holde på varmen om vinteren og generelt forbedre indeklimaet og temperaturen. 

 

Fås en række farverige mønstre  VELUX mørklæggende energigardiner fås i 12 flotte farver. Det slanke design med smukke plisseringer og uden synlige snore gør det mørklæggende energigardin til en perfekt tilføjelse til ethvert rum.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder VELUX mørklæggende energigardiner kan kombineres med VELUX markiser og rulleskodder for at opnå yderligere komfort og varmeblokerende beskyttelse. Kombiner med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent. 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

Fås i 12 forskellige farver. Alle VELUX energigardiner giver en lystæt forsegling, så du opnår komplet mørke uanset gardinets farve.

 

VELUX energigardin løber i sideskinner af anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet.

 

Montering af elektrisk betjente gardiner De fleste VELUX ovenlysvinduer har formonterede beslag for at lette monteringen af gardiner og sikre, at de passer perfekt hver gang. Du monterer et elektrisk betjent gardin blot ved at klikke det på plads i beslaget. Tilslut derefter persiennen til strømforsyningen, og forbind det til din fjernbetjening. Hvis du monterer et elektrisk betjent gardin i et manuelt betjent ovenlysvindue kræves der også et betjeningssæt (KUX 100).

 

Der er naturligvis også en monteringsvejledning inkluderet, når du køber et gardin. Alle monteringsvejledninger findes som PDF-filer på siden om montering på vores hjemmeside, hvor du også finder videovejledninger.