{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX solcelledrevet markise til VELUX fladtagsvinduer

  • Effektiv varmeblokerende beskyttelse – reducerer optagelsen af solenergi med imponerende 76 %.
  • Betjen dine gardiner overalt i rummet med den praktiske fjernbetjening.
  • Tilføjer lidt ekstra stil og udsmykning i rummet.

VELUX logo

 

Hold lyset inde – og varmen ude  VELUX solcelledrevet markise er designet til at blokere det stærke sollys og solvarmen, inden det rammer dit fladtagsvindue med en klar ovenlyskuppel. Markisen dæmper det indfaldende lys og reducerer optagelsen af solenergi med imponerende 76 %.

 

VELUX markiser til fladtagsvinduer er lavet af et PVC-belagt netmateriale. VELUX markisen er hvid og monteres udefra mellem ovenlyskuplen og vinduet. Den er solcelledrevet og en del af io-homecontrol® systemet og har derfor trinløs placering og er kompatibel med andre produkter, der er mærket med io-homecontrol®.

 

Markisen løber i smalle sideskinner af hvidlakeret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet.

 

Solcelledrevet fjernbetjening VELUX markisen til fladtagsvinduer er et solcelledrevet gardin, der betjenes med en fjernbetjening. Det betyder, at du kan styre gardinet og dermed regulere varme- og lysniveauet i rummet ved hjælp af fjernbetjeningen, uanset hvor du befinder dig i rummet. Hvis det er nødvendigt, kan det solcelledrevne gardin naturligvis også betjenes manuelt (kun fladtagsvindue CVP), men da batteriet rækker til op til 600 betjeninger, selvom der ikke er sol til genopladning, burde det ikke være nødvendigt.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder Markiser kan også kombineres med VELUX indvendige gardiner for at opnå ekstra lysstyring.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

Dette gardin fås til CSP, CFP og CVP i følgende størrelser: MSG 100100, MSG 100150 og MSG 090090 – og i følgende farver: 6090WL.

 

VELUX markiser til fladtagsvinduer er lavet af et PVC-belagt netmateriale. Sideskinnerne er lavet af stilfuldt hvidlakeret aluminium.

 

 

Betjening af gardinerne Solcelledrevne gardiner med trinløs placering i vinduet betjenes med den fjernbetjening, der leveres sammen med gardinet. Du kan betjene gardinet, uanset hvor du er i rummet og nyde godt af alle funktionerne i io-homecontrol® systemet, f.eks. muligheden for at programmere gardinet til at åbne og lukke på bestemte prædefinerede tidspunkter.

 

Hvis det er nødvendigt, kan det solcelledrevne gardin kan også betjenes manuelt. Batteriet er klassificeret til at kunne klare op til 600 betjeninger, selvom der ikke er sol.