{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX rulleskodder – total beskyttelse under alle vejrforhold

  • 100 % mørklægning, 95 % varmreduktion og støjreduktion – alt sammen i en løsning.
  • Designet til at passe perfekt til dine VELUX ovenlysvinduer – uanset tagmateriale.
  • Total beskyttelse mod vejr og vind i ethvert klima og på alle årstider.

VELUX logo

 

Total beskyttelse under alle vejrforhold VELUX rulleskodder giver total beskyttelse i ethvert klima og på alle årstider. De beskytter mod varme om sommeren, isolerer mod kulde om vinteren og giver dig mulighed for fuldstændigt at kontrollere mængden af indfaldende lys i rummet. Når skodden rulles ned, giver den også ekstra sikkerhed, beskytter vinduet mod faldende genstande og reducerer støjen fra hagl eller regn. Vores rulleskodder passer perfekt til dine VELUX ovenlysvinduer uanset tagmateriale, hvilket gør monteringen enkel – uanset om det gøres udefra eller inde fra din bolig.

 

VELUX rulleskodder er blevet tildelt designprisen Red Dot og produktdesignprisen IF for deres mange innovative designfunktioner.

 

Lavet af holdbare materialer VELUX rulleskodder er lavet af slidstærkt aluminium for at sikre, at funktionaliteten er i top uanset årstid eller vejrforhold. Rulleskodderne løber i sideskinner, der er lavet af lakeret aluminium. De skjules automatisk i topkassen, som er integreret i vinduet, når de ikke er i brug. Det betyder, at du bevarer din udsigt og dit udsyn til omgivelserne.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

Kan kombineres med andre VELUX gardiner VELUX rulleskodder kan kombineres med alle indvendige VELUX gardiner for at opnå øget kontrol over lysindfaldet samt med et VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent.

 

Dette gardin fås til GPL, GGL og GGU i følgende størrelser: SSL MK04, SSL FK06, SML SK06 og SML UK08 – og i følgende farve: 0000S.

 

Fås i lysegrå aluminium, mørkegrå aluminium (standard) og mørkegrå aluminium beklædt med kobber. Hvilken farve og hvilket materiale du vælger, vil typisk afhænge af ovenlysvinduets udvendige overflade. 

 

Montering af rulleskodder VELUX rulleskodder kan monteres både udefra og inde fra i din bolig. De monteres direkte på vindueskarmen og er usynlige fra inde fra din bolig, når de ikke er i brug. Rulleskodderne er nemme at montere, men vi anbefaler, at du kontakter en professionel håndværker.

 

Alle monteringsvejledninger findes som PDF-filer på siden om montering på vores hjemmeside, hvor du også finder videovejledninger.