{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX duo gardin 2-i-1 – mørklægning og plisségardin

  •  Mørklægning når som helst på døgnet og blød naturlig belysning i løbet af dagen.
  •  Energieffektivitet med fuld kontrol over lysindfaldet i rummet.
  •  Fås i alle 24 dekorative farver og mønstre i kombination med et hvidt plisségardin.

VELUX logo

 

To gardiner i ét til mørklægning døgnet rundt og til blød belysning i dagtimerne. VELUX duo gardin 2-i-1 er en kombination det klassiske VELUX mørklægningsgardin og et plisségardin. Denne kombination giver dig det bedste fra begge verdener: total mørklægning til at få en god nattesøvn eller blød naturlig belysning i dagtimerne. VELUX duo gardin 2-i-1 er en ideel løsning til ethvert rum, hvor du har brug for den fleksibilitet, du opnår med både et mørklægningsgardin og plisségardin til blød belysning, f.eks. i soveværelser og tv-stuer.

 

Lavet af holdbare materialer VELUX duo gardin 2-i-1 løber i smalle sideskinner af anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet. Gribelisterne er også lavet af anodiseret aluminium. Mørklægningsgardinet er lavet af et smudsafvisende OEKO-TEX® materiale, der består af tre lag: Laget ind mod rummet er i polyester, mellemlaget i et lystæt materiale og det yderste lag er aluminiumbelagt. Aluminiumbelægningen blokerer for lyset og giver en forbedret isolering, dvs. det reducerer varmen fra solen om sommeren og holder på varmen om vinteren. Plisségardinet er lavet af gennemsigtigt polyesterstof. Snorene er lavet af slidstærk polyester. 

 

Kontrollér lyset, som du ønsker det VELUX duo gardin 2-i-1 er monteret i en topkasse og løber i sideskinner, der sikrer nem betjening og giver mulighed for trinløs placering i vinduet. Duo gardin 2-i-1 har to gribelister, der kan justeres uafhængigt af hinanden – selvom de to gardiner er fastgjort til hinanden. Den første gribeliste er placeret mellem de to gardiner, og den anden i bunden af plisségardinet. Dette gør det nemt at styre, hvor meget af det indfaldende lys der skal blokeres helt, hvor meget der skal spredes, og hvor meget direkte lys der skal lukkes ind i rummet.

 

Du kan lette betjeningen af et manuelt gardin, der er placeret uden for rækkevidde, ved også at købe tilbehør fra vores udvalg af teleskopstænger, forlængerstykker og adaptere.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder Markisen kan kombineres med alle indvendige VELUX gardiner for at opnå øget kontrol over lysindfaldet samt med et VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

Mørklægningsgardinet til VELUX duo gardin 2-i-1 fås i 24 forskellige farver. Plisségardinet er altid hvidt. VELUX mørklægningsgardiner er testet for at give dig markedets bedste mørklægning. De giver en lystæt forsegling, så du opnår komplet mørke uanset gardinets farve. Det hvide plisségardin hjælper dig med at blødgøre det indfaldende lys.

Du kan derfor frit vælge netop det design, der passer bedst til din indretning. VELUX duo gardin 2-i-1 løber i sideskinner af anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet.

 

 

Nem montering med VELUX Pick&Click!™ systemet Alle manuelt betjente indvendige VELUX gardiner er meget nemme at montere takket være det unikke Pick&Click!™ system. Størstedelen af vores VELUX ovenlysvinduer har formonterede beslag for at lette monteringen af gardiner og sikre, at de passer perfekt hver gang. Vælg blot et gardin, og klik det på plads, så har du begge hænder fri til den resterende del af monteringen.

 

Hvis dit ovenlysvindue af en eller anden grund ikke har formonterede beslag, sørger vi altid for at inkludere disse, når du bestiller et gardin. Der er dog ingen grund til bekymring af den grund, da disse beslag også er lette at montere. Beslagene kan også købes som reservedel. Hvis du vil bestille disse, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Der medfølger naturligvis også en monteringsvejledning, der minder om nedenstående, når du køber et gardin. Alle monteringsvejledninger findes som PDF-filer på siden om montering på vores hjemmeside, hvor du også finder videovejledninger.