{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX solcelledrevet markise til VELUX fladtagsvinduer

  • Den effektive varmebeskyttelse holder rummet køligt og gør indeklimaet mere behageligt
  • Solcelledrevne gardiner giver dig mulighed for praktisk fjernbetjening uden brug af ledninger
  • Beskyt dit privatliv, og reducer uønsket genskin
  • Perfekt pasform til hurtig montering
  • Nyd godt af uhindret udsyn til himlen, da gardinet er skjult i karmen, når det ikke er i brug
  • Kompatibel med VELUX ACTIVE with NETATMO
  • Kun til montering i VELUX fladtagsvinduer af typen CVU og CFU.

 

VELUX logo

 

Hold varmen ude 

Hold dit hjem køligt ved at reducere solvarmen og gøre indeklimaet mere behageligt. VELUX INTEGRA® solcelledrevne udvendige solgardiner til fladtagsvinduer giver også beskyttelse af privatlivet, reduceret genskin og mulighed for at kontrollere sollyset, som du vil. Med det solcelledrevne solgardin holdes rumtemperaturen behagelig. Det er designet til perfekt integration med fladtagsvinduet, hvilket giver nem montering og uhindret udsyn til himlen, når gardinet ikke er i brug.

 

VELUX udvendige solgardiner til fladtagsvinduer er lavet af et PVC-belagt netmateriale. VELUX udvendigt solgardin monteres mellem toppen og ruden i karmen og fremstilles efter mål, så det passer perfekt.

 

 

Solcelledrevet fjernbetjening

VELUX udvendigt solgardin til fladtagsvinduer er et solcelledrevet gardin, der betjenes med den forhåndsparrede vægkontakt. Med solcelledrevne VELUX INTEGRA® gardiner får du praktisk fjernbetjening uden brug af ledninger. 

 

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet 

Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

Kun til montering i VELUX fladtagsvinduer af typen CVU og CFU.

 

VELUX markiser til fladtagsvinduer er lavet af et PVC-belagt netmateriale. Sideskinnerne er lavet af stilfuldt hvidlakeret aluminium.

 

 

Betjening af gardinerne Solcelledrevne gardiner med trinløs placering i vinduet betjenes med den fjernbetjening, der leveres sammen med gardinet. Du kan betjene gardinet, uanset hvor du er i rummet og nyde godt af alle funktionerne i io-homecontrol® systemet, f.eks. muligheden for at programmere gardinet til at åbne og lukke på bestemte prædefinerede tidspunkter.

 

Hvis det er nødvendigt, kan det solcelledrevne gardin kan også betjenes manuelt. Batteriet er klassificeret til at kunne klare op til 600 betjeninger, selvom der ikke er sol.