{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX insektnet

  • Et materiale af høj kvalitet giver effektiv beskyttelse mod insekter.
  • Bevar din fantastiske udsigt, og nyd godt af rum uden insekter med det gennemsigtige netmateriale.
  • Kan kombineres med VELUX rullegardiner og passer til alle VELUX ovenlysvinduer.

 

Tag det roligt! Dit hjem er insektfrit. Beskyt dine rum mod fluer, edderkopper, myg og hveps med et VELUX insektnet. En fantastisk løsning til at holde små ubudne gæster ude af dit hjem.

 

Uhindret panoramaudsigt Vores insektnet er lavet af et holdbart, gennemsigtigt materiale, som er næsten usynligt og ikke hindrer dit udsyn. Når nettet ikke er i brug, kan det gemmes væk i den smalle topkasse. VELUX insektnet monteres på væggen, så du kan nyde den friske luft fra et åbent ovenlysvindue og samtidig udnytte fordelene ved ventilation og afkøling fra vinduet.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder Insektnettet kan kombineres med alle indvendige VELUX gardiner for at opnå øget kontrol over lysindfaldet samt med VELUX markiser og rulleskodder for at opnå yderligere varmeblokerende beskyttelse.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover. Alle materialer testes for at sikre kvaliteten gennem vores grundige testprocedurer, og vi bruger kun de bedste materialer til vores VELUX insektnet for at give dig den ideelle beskyttelse mod insekter.

 

Dette gardin fås til GPL, GGL og GGU i følgende størrelser: ZIL MK06, ZIL PK25 og ZIL CK02 – og i følgende farver: 8888 og 8888G.

 

Fås i et lyst sølvgråt netmateriale. VELUX insektnet løber i sideskinner af naturligt anodiseret aluminium, så du opnår total insektbeskyttelse.

 

Montering af VELUX insektnet

VELUX insektnet monteres på væggen og ikke på selve vinduet, så du kan udnytte fordelene ved ventilation og afkøling fra vinduet og samtidig sikre et insektfrit miljø. De kan monteres på alle vægtyper, hvis blot væggen er plan, og panelet og/eller lysningspanelet ikke er uden for insektnettets rektangulære form. Insektnettet og dets bund- og sideprofiler skrues fast på væggen, justeres i størrelsen og klikkes derefter på plads. Hvis dit ovenlysvindue er kombineret med et facadelyselement, eller åbningen i loftsvæggen er højere end 2,4 m, skal du montere to insektskærme og bruge et monteringssæt ZOZ 157 til monteringen.