{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX elektrisk markise

  • Reducerer den passive opvarmning med op til 72 %.
  • Holder rummet køligt og behageligt.
  • Det gennemsigtige materiale betyder, at du stadig bevarer din fantastiske udsigt.

VELUX logo

 

Hold rummet køligt og behageligt på solrige dage. VELUX markise er et gennemsigtigt, udvendigt gardin, der reducerer den passive opvarmning med op til 72 %. Den giver effektiv varmeblokerende beskyttelse, der holder rummet køligt og behageligt, ved at blokere for sollyset og varmen, inden det rammer ovenlysvinduets rude. Når det delvist gennemsigtige stof tækkes ned til bunden af rammen, blokerer det for de direkte solstråler, men giver dig fuldt udsyn til omgivelserne.

 

Lavet af holdbare materialer VELUX markisen er lavet af et vejrbestandigt materiale i polyester, der giver lang holdbarhed. Markisen fås i et sort netstof, der tillader 14 % lystransmittans. Markiser kan bruges, både når ovenlysvinduet er åbent og lukket. Når markisen ikke er i brug, kan den gemmes væk i vinduets topkasse. 

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder Markisen kan kombineres med alle indvendige VELUX gardiner for at opnå øget kontrol over lysindfaldet samt med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

 

Det sorte netstof tillader 14 % lystransmittans.

 

Montering af markiser med elektrisk betjening Elektrisk betjente markiser er nemmest at montere fra ydersiden af din bolig, og da de også kræver forbindelse til en strømforsyning, anbefaler vi, at du kontakter en håndværker. Du kan finde vores monteringsvejledninger her.