{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX solcelledrevet markise

  • Reducerer den passive opvarmning med op til 72 %.
  • Holder rummet køligt og behageligt.
  • Det gennemsigtige materiale betyder, at du stadig bevarer din fantastiske udsigt.

VELUX logo

 

Hold rummet køligt og behageligt på solrige dage. VELUX markise er et gennemsigtigt, udvendigt gardin, der reducerer den passive opvarmning med op til 72 %. Den giver effektiv varmeblokerende beskyttelse, der holder rummet køligt og behageligt, ved at blokere for sollyset og varmen, inden det rammer ovenlysvinduets rude. Når det delvist gennemsigtige stof tækkes ned til bunden af rammen, blokerer det for de direkte solstråler, men giver dig fuldt udsyn til omgivelserne.

 

Lavet af holdbare materialer VELUX markisen er lavet af et vejrbestandigt materiale i polyester, der giver lang holdbarhed. Markisen fås i et sort netstof, der tillader 14 % lystransmittans. Markiser kan bruges, både når ovenlysvinduet er åbent og lukket. Når markisen ikke er i brug, kan den gemmes væk i vinduets topkasse. 

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder Markisen kan kombineres med alle indvendige VELUX gardiner for at opnå øget kontrol over lysindfaldet samt med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

Dette gardin fås til GPL, GGL og GGU i følgende størrelser: MHL MK00, MHL SK00, MML MK04, og MSL SK06 – og i følgende farver: 5060C og 5060V.

Fås i sort netstof (5060): 14 % lystransmittans.
 

 

Montering af solcelledrevne markiser Ingen ledninger, nem montering. Der medfølger en komplet monteringsvejledning sammen med dit produkt, men du kan også downloade videoer og PDF-filer her.