{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX mørklægningsgardin – manuelt

  • Giver total mørklægning og lystæthed hele døgnet rundt.
  • Reducerer overophedning og varmetab, så du opnår et forbedret indeklima.
  • Mange forskellige farver og mønstre – herunder en række eksklusive VELUX design.

VELUX logo

 

Total mørklægning med lystæt forsegling VELUX mørklægningsgardiner giver komplet lysstyring for at sikre en god nattesøvn eller en afslappende lur i løbet af dagen. Vores store udvalg af mørklægningsgardiner i høj kvalitet passer til alle rum og giver en mørklægningseffekt på op til 99 %. Mørklægningsgardiner er ideelle til montering i soveværelser, børneværelser, hjemmebiografer og gæsteværelser. 

 

Reducerer overophedning og varmetab VELUX mørklægningsgardiner kan forbedre energibalancen i dit hjem. Bagsiden er beklædt med en aluminiumbelægning, der beskytter mod solen om sommeren og holder på varmen om vinteren.

 

Fås i et bredt udvalg af farver og mønstre. Mørklægningsgardiner fås i mange forskellige flotte farver og mønstre. Udvalget inkluderer også en række flotte mønstre fra vores VELUX Goodnight Collection. Alle mønstre har bløde lyseffekter, der skaber en blød og varm atmosfære.

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder VELUX mørklægningsgardiner kan kombineres med VELUX markiser og rulleskodder for at opnå yderligere komfort og varmeblokerende beskyttelse. Kombiner med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent. 

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover. VELUX mørklægningsgardiner er lavet af et OEKO-TEX® stof i tre lag med et polyesterlag og et lystæt mellemlag.

 

VELUX mørklægningsgardiner er testet for at give dig markedets bedste mørklægning. De giver en lystæt forsegling, så du opnår komplet mørke uanset gardinets farve. Du kan derfor frit vælge netop det design, der passer bedst til indretningen i rummet.

 

VELUX mørklægningsgardiner løber i sideskinner af anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet – dette gælder uanset om de har manuel betjening ved hjælp af gribelister eller har elektrisk eller solcelledrevet betjening. Skinnerne er sortmalede indeni.

 

Nem montering med VELUX Pick&Click!™ systemet

Alle manuelt betjente indvendige VELUX gardiner er meget nemme at montere takket være det unikke Pick&Click!® system. Størstedelen af vores VELUX ovenlysvinduer har formonterede beslag for at lette monteringen af gardiner og sikre, at de passer perfekt hver gang. Vælg blot et gardin, og klik det på plads, så har du begge hænder fri til den resterende del af monteringen.  Hvis dit ovenlysvindue af en eller anden grund ikke har formonterede beslag, sørger vi altid for at inkludere disse, når du bestiller et gardin. Der er dog ingen grund til bekymring af den grund, da disse beslag også er lette at montere. Beslagene kan også købes som reservedel. Hvis du vil bestille disse, bedes du kontakte vores kundeservice.  Der medfølger naturligvis også en monteringsvejledning, der minder om nedenstående, når du køber et gardin. Alle monteringsvejledninger findes som PDF-filer på siden om monteringpå vores hjemmeside, hvor du også finder videovejledninger.