{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX persienne med manuel betjening

  • Intuitiv justering af mængden og retningen af det indfaldende lys i rummet.
  • Perfekt til køkkener, badeværelser og andre fugtige rum.
  • Nem, snorefri betjening med den integrerede gribeliste.

VELUX logo

 

Fuld kontrol over det indfaldende lys i dine rum VELUX persienner er den perfekte løsning til rum, hvor du vil justere mængden og retningen af det indfaldende lys for at skabe den rette atmosfære i rummet. Persiennerne kan placeres inde i vinduet, og lamellerne kan vippes og vendes, så du opnår fuld kontrol over lyset i dine rum. Persienner er perfekte til køkkener og badeværelser og forvandler et almindeligt rum til et smukt rum.

 

Lavet til daglig brug VELUX persienner er lavet af 35 mm brede lameller i lakeret aluminium, der løber i sideskinner af anodiseret aluminium. Designet med sideskinner forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet og skaber en lystæt forsegling. Snorene er lavet af slidstærk polyester.

 

Fugtafvisende – det perfekte valg til fugtige rum Persiennernes materiale, der på en gang er holdbart, fugt- og smudsafvisende, gør dem til den ideelle løsning til køkkener, badeværelser og andre fugtige rum.

 

Find det perfekte gardin til dit hjem VELUX persienner fås i ni farver, så du altid kan finde en, der matcher indretningen i dit hjem. 

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder VELUX persienner kan kombineres med VELUX markiser og rulleskodder for at opnå yderligere komfort og varmeblokerende beskyttelse. Kombiner med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent. 

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

 

Fås i ni klassiske farver Persiennernes lameller er alle 35 mm brede og lavet af lakeret aluminium. VELUX persienner løber i smalle sideskinner af naturligt anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet.  

 

 

Nem montering med VELUX Pick&Click!® systemet Alle manuelt betjente indvendige VELUX gardiner er meget nemme at montere takket være det unikke Pick&Click!® system. Størstedelen af vores VELUX ovenlysvinduer har formonterede beslag for at lette monteringen af gardiner og sikre, at de passer perfekt hver gang. Vælg blot et gardin, og klik det på plads, så har du begge hænder fri til den resterende del af monteringen.

 

Hvis dit ovenlysvindue af en eller anden grund ikke har formonterede beslag, sørger vi altid for at inkludere disse, når du bestiller et gardin. Der er dog ingen grund til bekymring af den grund, da disse beslag også er lette at montere. Beslagene kan også købes som reservedel. Hvis du vil bestille disse, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Der medfølger naturligvis også en monteringsvejledning, der minder om nedenstående, når du køber et gardin. Alle monteringsvejledninger findes som PDF-filer på siden om montering på vores hjemmeside, hvor du også finder videovejledninger.