{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

Solstro PAR manuelle persienner, som passer til flere vinduer

  •  Juster retningen og mængden af indfaldende dagslys.
  •  Fugtafvisende – perfekt til køkkener, badeværelser og andre fugtige rum.
  •  Det lednings- og snorefri design giver ekstra sikkerhed.

 

Juster retningen og mængden af indfaldende lys Solstro persienner kontrollerer mængden og retningen af lyset i et rum på en elegant måde. Det fugtafvisende aluminium ser flot ud i en stue og er ideelt til badeværelser, køkkener og andre rum med høj luftfugtighed. Det snorefri design er let og intuitivt at betjene. Solstro markiser passer perfekt til Solstro vinduer og kræver ingen tilskæring eller justering (tjek størrelsen, før du bestiller). Gardinerne har 2 års garanti.

 

Let at montere  Monter dit gardin på mindre end ti minutter blot med en skruetrækker og en hammer. Der medfølger detaljerede trinvise monteringsvejledninger til alle gardiner.

 

Elegant og i moderne farver Solstro persienne fås i en hvid farve.

 

Snorefrit design Solstro persienne har ingen snore og betjenes med en rulleknap foroven på persiennen, hvilket tilføjer elegance og gør rengøringen til en leg. 

 

Kombiner med andre Solstro gardiner eller skodder Solstro persienne kan kombineres med Solstro markiser og rulleskodder for at opnå yderligere komfort og varmeblokerende beskyttelse. 

Solstro persienner er kompatible med Solstro, VELUX (inklusive den nye generation), Fakro, Optilight, Keylite, Starlite, RoofLITE og Dakstra ovenlysvinduer. Ikke kompatibel med ROTO ovenlysvinduer.