{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX rullegardin med manuel betjening

  • Elegant og dekorativt med bløde lyseffekter, der skaber en blød og varm atmosfære.
  • Rullegardiner giver grundlæggende beskyttelse af privatlivet.
  • Fås i 15 farver og mønstre, så du kan finde et, der matcher dit interiør. 

VELUX logo

 

Dæmp det indfaldende dagslys, og beskyt dit privatliv Vil du gerne beskytte dit privatliv og have mulighed for at styre og sprede det indfaldende lys? VELUX rullegardiner er en praktisk løsning, der er designet til at give dig beskyttelse af privatlivet, mens de samtidig lukker naturligt dagslys ind i dit hjem. VELUX rullegardiner er velegnet til opholds- og spisestuer, hjemmekontorer og legerum.

Innovativt design og et stort udvalg af farver  VELUX rullegardiner fås i 15 elegante og dekorative farver og mønstre, så du kan finde lige netop det, der matcher din stil. Alle mønstre har bløde lyseffekter, der skaber en blød og varm atmosfære i dit hjem.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder VELUX rullegardiner kan kombineres med VELUX markiser og rulleskodder for at opnå yderligere komfort og varmeblokerende beskyttelse. Kombiner med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent. 

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover. 

 

Fås i 15 elegante og dekorative farver og mønstre. VELUX rullegardin dæmper det indfaldende lys i rummet, men graden af lysdæmpning afhænger af gardinets farve.

 

VELUX rullegardiner løber i sideskinner af anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet – dette gælder uanset om de har manuel betjening ved hjælp af gribelister eller har elektrisk eller solcelledrevet betjening. De manuelt betjente rullegardiner med kroge har ingen top- og sidelister.

 

 

 

Perfekt montering på få minutter med VELUX Pick&Click!® systemet

Alle manuelt betjente indvendige VELUX gardiner er hurtige og nemme at montere takket være det unikke Pick&Click!® system. De fleste VELUX ovenlysvinduer har formonterede beslag for at lette monteringen af gardiner og sikre, at de passer perfekt hver gang. Vælg blot et gardin, og klik det på plads, så har du begge hænder fri til den resterende del af monteringen.  Der medfølger altid beslag, som er nemme at montere, sammen med gardinet, til brug i de tilfælde, hvor dit ovenlysvindue ikke har formonterede beslag. Yderligere beslag kan købes som en reservedel gennem vores kundeservice. Der er også en monteringsvejledning inkluderet, når du køber et gardin. Alle monteringsvejledninger findes som PDF-filer på siden om montering af gardiner på vores hjemmeside, hvor du også finder videovejledninger.