{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX rullegardin RHL med manuel betjening ved hjælp af kroge

  • Elegant og dekorativt med bløde lyseffekter, der skaber en blød og varm atmosfære.
  • Fås i fire farver og mønstre, så du kan finde et, der matcher dit interiør.
  • Fås med kroge til placering i tre positioner.

VELUX logo

 

 

VELUX rullegardin RHL med manuel betjening ved hjælp af kroge

Dæmp det indfaldende dagslys, og beskyt dit privatliv

Vil du gerne beskytte dit privatliv og have mulighed for at styre og sprede det indfaldende lys? VELUX rullegardiner er en praktisk løsning, der er designet til at give dig beskyttelse af privatlivet, mens de samtidig lukker naturligt dagslys ind i dit hjem. VELUX rullegardiner er velegnet til opholds- og spisestuer, hjemmekontorer og legerum.

 

VELUX rullegardiner er lavet af polyester. Persiennen monteres med seks kroge, der skal fastgøres i karmen (tre kroge i hver side). Dette giver mulighed for at placere gardinet i tre forskellige positioner, afhængigt af hvor meget lys du vil lukke ind.

 

Forskellige farver

VELUX rullegardiner fås i fire elegante og dekorative farver, så du kan finde lige netop det, der matcher din stil. Alle mønstre har bløde lyseffekter, der skaber en blød og varm atmosfære i dit hjem.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder

VELUX rullegardiner kan kombineres med VELUX markiser og rulleskodder for at opnå yderligere komfort og varmeblokerende beskyttelse. Kombiner med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent.

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet

Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

VELUX gardin RHL fås i fire farver og er lavet af et stærkt polyesterstof.

Montering 

Det er nemt at montere disse gardiner med VELUX Pick&Click! ® systemet. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om produktet eller monteringen. Du kan downloade monteringsvejledninger og -videoer her.