{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX rullegardin med elektrisk betjening

  • Elegant og dekorativt med bløde lyseffekter, der skaber en blød og varm atmosfære.
  • Rullegardiner giver grundlæggende beskyttelse af privatlivet.
  • Fås i 15 farver og mønstre, så du kan finde et, der matcher dit interiør. 

VELUX logo

 

Dæmp det indfaldende dagslys, og beskyt dit privatliv Vil du gerne beskytte dit privatliv og have mulighed for at styre og sprede det indfaldende lys? VELUX rullegardiner er en praktisk løsning, der er designet til at give dig beskyttelse af privatlivet, mens de samtidig lukker naturligt dagslys ind i dit hjem. VELUX rullegardiner er velegnet til opholds- og spisestuer, hjemmekontorer og legerum.

 

VELUX rullegardiner er lavet af polyester eller bomuld og hør (om muligt). Snorene er lavet af slidstærk polyester, og sideskinnerne i naturligt anodiseret aluminium forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet.

Innovativt design og et stort udvalg af farver  VELUX rullegardiner fås i 15 elegante og dekorative farver og mønstre, så du kan finde lige netop det, der matcher din stil. Alle mønstre har bløde lyseffekter, der skaber en blød og varm atmosfære i dit hjem.

 

Kombiner med andre VELUX gardiner eller skodder VELUX rullegardiner kan kombineres med VELUX markiser og rulleskodder for at opnå yderligere komfort og varmeblokerende beskyttelse. Kombiner med VELUX insektnet for at undgå insekter i rummet – også når vinduet står åbent. 

 

Langtidsholdbar VELUX kvalitet  Kvalitet har høj prioritet hos VELUX Gruppen. Alle produkter testes for at sikre farvebestandighed, slidstyrke og optimal funktionalitet, så du kan skabe de ideelle lysforhold i dit hjem i mange år fremover.

 

Fås i 15 elegante og dekorative farver og mønstre.

VELUX rullegardin dæmper det indfaldende lys i rummet, men graden af lysdæmpning afhænger af gardinets farve. VELUX rullegardiner løber i sideskinner af anodiseret aluminium, der forhindrer lyset i at trænge ind ved kanterne af gardinet – dette gælder uanset om de har manuel betjening ved hjælp af gribelister eller har elektrisk eller solcelledrevet betjening.

 

 

Montering af gardiner med elektrisk betjening Du monterer et elektrisk betjent gardin blot ved at klikke det på plads i beslaget. Tilslut derefter gardinet til strømforsyningen, og par det med din fjernbetjening. De fleste VELUX ovenlysvinduer har formonterede beslag for at lette monteringen af gardiner og sikre, at de passer perfekt hver gang.

 

Hvis du monterer et elektrisk betjent gardin i et manuelt betjent ovenlysvindue kræves der også et betjeningssæt (KUX 100). 

Der medfølger naturligvis også en monteringsvejledning, der minder om nedenstående, når du køber et gardin. Alle monteringsvejledninger findes som PDF-filer på siden om montering af gardiner på vores hjemmeside, hvor du også finder videovejledninger.