{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

VELUX Komfortmarkise SSS

  • 100% perfekt søvn
  • Energieffektiv
  • Moderne design

VELUX logo


VELUX markiser blokerer solens stråler, før de rammer vinduesruden, så rummet kan holdes køligt på varme og solrige dage. Det lystætte stof giver mørklægning, så du får en bedre nattesøvn. Det tidssvarende design integreres perfekt i taget, og markisen leveres med en forhåndsparret vægkontakt til fjernbetjening, hvilket giver en hurtig og problemfri montering.


Fjernbetjeningen og solcelledrevet VELUX komfortmarkise betjenes med en forhåndsparret vægkontakt, der leveres med gardinet. Hvis du har et solcelledrevet INTEGRA® ovenlysvindue, kan du også bruge VELUX INTEGRA® kontrolenhed, der oprindeligt blev leveret med dit VELUX INTEGRA® ovenlysvindue. VELUX INTEGRA® kontrolenheden har en række forudindstillede programmer til komfort i hverdagen og et forbedret indeklima. Du kan betjene gardinet, uanset hvor du er i rummet og benytte alle funktionerne i de forudindstillede programmer, f.eks. muligheden for at programmere gardinerne til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter.


Materialer

VELUX komfortmarkiser er designet til at holde. De er fremstillet af vejrbestandigt stof og slidstærkt lakeret aluminium og er testet under ekstreme forhold for at sikre mange års problemfri drift. 


Farve

Fås i slidstærkt, let stramt stof med bærestænger og sideskinner i mørkegrå aluminium.

 VELUX komfortmarkise – solcelledrevet og med fjernbetjening.