{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

MOMS: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 2}}

Solstro elektriske udvendige rulleskodder

  •  Tilføj et ekstra sikkerhedslag til dit hjem.
  •  Perfekt beskyttelse mod ekstreme vejr- og klimaforhold – på alle tider af året.
  •  Let at montere.

 

Ekstra beskyttelse og øget sikkerhed Solstro elektriske udvendige rulleskodder til ovenlysvinduer giver ekstra beskyttelse mod ekstremt vejr og øger samtidig din sikkerhed. Giver alle fordelene ved et gardin til et ovenlysvindue, men giver større modstandsdygtighed over for vejr og vind samt øget sikkerhed, når du ikke er hjemme. Det smarte design gør det nemt for dig at bruge ovenlysvinduet og rulleskodden samtidig. 10 års garanti. 

 

Let at bruge Den elektriske rulleskodde er meget nem at bruge og drives af en firetaktsmotor på 24 V. Motor, styreenhed og fjernbetjening er inkluderet. Kompatibel med io-homecontrol® systemer.

 

Bygget til at holde Solstro elektrisk udvendig rulleskodde til ovenlysvinduer har robuste aluminiumlister og et dobbelt isoleringslag, som giver fremragende lyd- og varmeisolering. Lamellerne er fastgjort med holdbare gummihængsler.

 

Let at montere Solstro elektrisk udvendig rulleskodde til ovenlysvinduer er let at montere – også efter at ovenlysvinduet er monteret.

 

Solstro elektrisk udvendig rulleskodde til ovenlysvinduer er let at montere – også efter at ovenlysvinduet er monteret. Monteringsvejledninger findes som PDF her.