Åbn din verden for mere naturligt lys og frisk luft. Vores store udvalg af størrelser, varianter og overflader giver dig mulighed for at opnå det bedste resultat ved hvert eneste projekt. Se hele vores udvalg af ovenlysvinduer, og lad os hjælpe dig med at give dit projekt et løft.

Se hele udvalget
VELUX INTEGRA® elektrisk ovenlysvindue GGU i polyuretan
VELUX INTEGRA® elektrisk ovenlysvindue i hvid polyuretan har en klar hvid overflade uden synlige samlinger – ideelt til den moderne bolig. Overfladen i hvid polyuretan er fugtbestandig og det bedste valg til fugtige rum, og hvis du ønsker ultimativ komfort.
vis mere vis mindre
VELUX INTEGRA® elektrisk hvidmalet ovenlysvindue GGL
VELUX INTEGRA® elektrisk ovenlysvindue med hvidmalet overflade giver et strejf af elegance til ethvert rum. Den hvidmalede karm er nu standard på alle ovenlysvinduer, og den er fabriksmalet for at opnå en fejlfri finish og fremragende holdbarhed.
vis mere vis mindre
VELUX manuelt hvidmalet vippevindue GGL
VELUX topbetjente vippevinduer er lette at betjene – selv med møbler placeret under vinduet – og er derfor det perfekte valg til ombygning af lofter med ovenlysvinduerne inden for rækkevidde. Det naturlige fyrretræ i høj kvalitet med en hvidmalet finish passer ideelt til et moderne interiør.
vis mere vis mindre

LEDER DU EFTER INDDÆKNINGER TIL DIT OVENLYSVINDUE?

 
Se hele udvalget