{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 2}}

{{model.Family.Title}}

Vælg størrelsen på dit ovenlysvindue, og vælg den rude og inddækning, der passer bedst til dig.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

FRA {{v.minPrice | currency : undefined: 2}}

{{ v.isDisabled ? 'IKKE TILGÆNGELIG' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'FJERN': 'Tilføj' }} Dette produkt er ikke tilgængeligt til dine aktuelle valg
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 2}}

{{ f.IsAdded===true? 'FJERN': 'Tilføj' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Tilføj til kurv

 

VELUX fast ovenlyskuppel, der ikke kan åbnes – mere naturligt lys i dit hjem

VELUX ovenlysmodul med fast karm CFP, der ikke kan åbnes, kan bruges sammen en VELUX topenhed med kuppelformet glas, buet glas eller plant glas, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dit rum.

 

Holdbare materialer

Den er fremstillet i polykarbonat, som er yderst modstandsdygtigt over for skader fra hagl, is og andre ekstreme vejrforhold.

 

Energieffektiv

Energibalance kwH /m2 pr. år: 21.  Fladtagskuplen har en isoleret PVC-karm og en indvendig tolags-lavenergirude. Denne kombination opretholder et behageligt indeklima ved at holde på varmen, når det er koldt udenfor.

 

Fast karm

VELUX fladtagsvindue CFP kan ikke åbnes og er perfekt til at lukke naturligt dagslys ind i et rum, der ikke har brug for ekstra ventilation. Tolagsruden med lamineret indvendig rude giver ekstra sikkerhed.

 

Sådan opnår du en vellykket montering  Korrekt montering har afgørende betydning for et vellykket projekt. Vi har derfor udarbejdet en række brugervenlige monteringsvejledninger. Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os på info@ovenlysvinduer.dk.

 

Klik her for at downloade din monteringsvejledning.

 

Vedligeholdelse Hvis du vil forlænge dit VELUX ovenlysvindues levetid eller blot give det en opfriskning, kan du finde det, du skal bruge, her. VELUX tilbyder en række vedligeholdelsesprodukter, der er nyttige, hvis du vil udskifte et luftfilter, reparere en skramme, smøre hængsler, male dit vindue eller give det en ny og skinnende overflade.