{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 2}}

{{model.Family.Title}}

Vælg størrelsen på dit ovenlysvindue, og vælg den rude og inddækning, der passer bedst til dig.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

FRA {{v.minPrice | currency : undefined: 2}}

{{ v.isDisabled ? 'IKKE TILGÆNGELIG' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'FJERN': 'Tilføj' }} Dette produkt er ikke tilgængeligt til dine aktuelle valg
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 2}}

{{ f.IsAdded===true? 'FJERN': 'Tilføj' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Tilføj til kurv

 

VELUX elektrisk ovenlysvindue med plant glas – det bedste valg til flade tage

Et ovenlys med plant glas kan transformere ethvert rum og er ideelt til steder, hvor der er behov for at få en stor mængde naturligt dagslys ind. Med udvalget af smukke toppe i glas kan du give tagfladen et diskret strømlinet udseende, der passer godt til stort set enhver type arkitektur – det perfekte valg for boligejere, der ønsker et diskret design. Ovenlyset med plant glas er designet til tage med en hældning på 0-15°.

Fremragende lydreduktion

Alle VELUX ovenlys til fladt tag giver fremragende regnstøjreduktion. Ovenlyskuplen i polykarbonat har en speciel struktur, der afbøjer støjen, mens kombinationen af en udvendig kuppel, en indvendig tolags-lavenergirude og en isolerende karm reducerer støjen markant. Tilsammen giver de beskyttelse mod støj fra regn og hagl, fra fly og trafik og andre udefrakommende forstyrrelser.

Moderne hvid PVC-overflade

VELUX overfladen i hvid PVC er vedligeholdelsesfri og ideel ved montering uden for rækkevidde – det bedste valg til fugtige rum som køkkener og badeværelser. Vedligeholdelsesfri ovenlysvinduer består af en trækerne med en fugtafvisende hvid PVC-belægning uden samlinger. Den varmebehandlede trækerne giver forbedret isolering. Den klare hvide overflade uden synlige samlinger passer perfekt til moderne hjem.

Høj energieffektivitet 

Den effektive VELUX isolering er integreret i karmen for at give den bedst mulige beskyttelse mod varmetab. I kombination med vores optimerede beskyttelse mod kuldebroer giver dette et varmere og mere behageligt indeklima i dit hjem.  Energibalance kwH /m2 pr. år: plant glas 21; buet glas 12.hjem. 

Elektrisk betjening

VELUX elektrisk ovenlys med plant glas og ventilation kan transformere ethvert rum og er ideelt, til steder, hvor der er behov for masser af naturligt dagslys og ekstra ventilation. Muligheden for fjernbetjening gør livet lidt lettere – den perfekte løsning til montering af fladtagsvinduer uden for rækkevidde. Tolagsruden med lamineret indvendig rude giver ekstra sikkerhed.

Vedligeholdelsesfrit design

Det kræver minimal vedligeholdelse, da det har en vedligeholdelsesfri PVC-karm og en lakeret aluminiumbelægning.

 

Dette vindue fås i følgende størrelser: CFP 060060, CVP 060090, CFP 080080, CFP 090090, CFP 090120, CFP 100100, CFP 100150, CFP 120120 and ISD 060060, ISD 060090, ISD 080080, ISD 090090, ISD 090120, ISD 100100, ISD 100150 og ISD 120120 – og med følgende ruder: 0673QV og 1093.

 

Sådan opnår du en vellykket montering  Korrekt montering har afgørende betydning for et vellykket projekt. Vi har derfor udarbejdet en række brugervenlige monteringsvejledninger. Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os på info@ovenlysvinduer.dk. Klik her for at downloade din monteringsvejledning.

 

Vedligeholdelse Hvis du vil forlænge dit VELUX ovenlysvindues levetid eller blot give det en opfriskning, kan du finde det, du skal bruge, her.  VELUX tilbyder en række vedligeholdelsesprodukter, der er nyttige, hvis du vil udskifte et luftfilter, reparere en skramme, smøre hængsler, male dit vindue eller give det en ny og skinnende overflade.