{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 2}}

{{model.Family.Title}}

Vælg størrelsen på dit ovenlysvindue, og vælg den rude og beklædning, der passer bedst til dig.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Fra: {{v.minPrice | currency : undefined: 2}}

{{ v.isDisabled ? 'Ikke tilgængelig' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'Fjern': 'Tilføj' }}
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 2}}

{{ f.IsAdded===true? 'Fjern': 'Tilføj' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Tilføj til kurv

 

VELUX elektrisk ovenlysvindue med plant glas – det bedste valg til flade tage

Et ovenlys med plant glas kan transformere ethvert rum og er ideelt til steder, hvor der er behov for at få en stor mængde naturligt dagslys ind. Med udvalget af smukke toppe i glas kan du give tagfladen et diskret strømlinet udseende, der passer godt til stort set enhver type arkitektur – det perfekte valg for boligejere, der ønsker et diskret design.

Fremragende lydreduktion

Alle VELUX ovenlys til flade tage giver fremragende reduktion af regnstøj. Ovenlyskuplen i polykarbonat har en speciel struktur, der afbøjer støjen, mens kombinationen af en udvendig kuppel, en indvendig tolags-lavenergirude og en isolerende karm reducerer støjen markant. Tilsammen giver de beskyttelse mod støj fra regn og hagl, fra fly og trafik og andre udefrakommende forstyrrelser.r.

Moderne hvid PU-overflade

VELUX overfladen i hvid PU er vedligeholdelsesfri og ideel ved montering uden for rækkevidde – det bedste valg til fugtige rum som køkkener og badeværelser. Vedligeholdelsesfri ovenlysvinduer består af en trækerne med en fugtafvisende polyuretanbelægning uden samlinger. Den varmebehandlede trækerne giver forbedret isolering. Den klare hvide overflade uden synlige samlinger passer perfekt til moderne hjem.

Høj energieffektivitet 

Den effektive VELUX isolering er integreret i karmen for at give den bedst mulige beskyttelse mod varmetab. I kombination med vores optimerede beskyttelse mod kuldebroer giver dette et varmere og mere behageligt indeklima i dit hjem.

Elektrisk betjening

VELUX elektrisk ovenlys med plant glas og ventilation kan transformere ethvert rum og er ideelt, til steder, hvor der er behov for masser af naturligt dagslys og ekstra ventilation. Muligheden for fjernbetjening gør livet lidt lettere – den perfekte løsning til montering af fladtagsvinduer uden for rækkevidde. Tolagsruden med lamineret indvendig rude giver ekstra sikkerhed.

Vedligeholdelsesfrit design

Holdbar PU-karm giver en vedligeholdelsesfri overflade

 

 

Sådan opnår du en vellykket montering  Korrekt montering har afgørende betydning for et vellykket projekt. Vi har derfor udarbejdet en række brugervenlige monteringsvejledninger. Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os på info@ovenlysvinduer.dk.

 

Klik her for at downloade din monteringsvejledning.

 

Vedligeholdelse Hvis du vil forlænge dit VELUX ovenlysvindues levetid eller blot give det en opfriskning, kan du finde det, du skal bruge, her.  VELUX tilbyder en række vedligeholdelsesprodukter, der er nyttige, hvis du vil udskifte et luftfilter, reparere en skramme, smøre hængsler, male dit vindue eller give det en ny og skinnende overflade.