{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 2}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 2}}

{{model.Family.Title}}

Vælg størrelsen på dit ovenlysvindue, og vælg den rude og inddækning, der passer bedst til dig.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

FRA {{v.minPrice | currency : undefined: 2}}

{{ v.isDisabled ? 'IKKE TILGÆNGELIG' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'FJERN': 'Tilføj' }} Dette produkt er ikke tilgængeligt til dine aktuelle valg
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 2}}

{{ f.IsAdded===true? 'FJERN': 'Tilføj' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Tilføj til kurv

Topmodellen i Solstro-serien af trævinduer udmærker sig ved sine fremragende egenskaber inden for energibesparelse samt sin gunstige pris.

 

Solstro AAY B1500 er designet med henblik på at styrke vinduets holdbarhed gennem dets levetid, eftersom karmen har flere forbindelser og derfor større stivhed. 

 

AAY B1500 vinduet byder på fremragende varmeisoleringsparametre på Uw 1,1 W/m²K takket være den mest avancerede rude i serien – en trelagsrude med to kamre og to belægninger med lav emissivitet (varmerefleksion), som forhindrer dit værelse i at blive overophedet om sommeren og lide varmetab om vinteren.

 

Vinduerne fungerer også fremragende på andre kriterier med vandtæthed i E1350-klassen og modstandsdygtighed over for vindlast i C4-klassen, hvilket afspejler vinduernes evne til at håndtere alle atmosfæriske forhold. Den hærdede (og meget splintsikre) udvendige rude er en tilføjelse, der øger sikkerhedsniveauet.

 

Solstro APY B1500 vinduerne byder ikke kun på imponerende varmeisolerende egenskaber, men er også praktiske at betjene i dagligdagen. Vippevinduet (hængslerne er monteret i halv vindueshøjde) og håndtaget monteret i bunden af vinduesrammen gør det nemt at åbne og lukke ovenlysvinduet. Håndtaget har to positioner, så du kan skabe ventilation i dit rum uden at åbne vinduet helt.

 

En vigtig tilføjelse til vinduernes høje kvalitet og funktionalitet er garantien på 10 år, der følger med og gælder for alle Solstro vinduer (forudsat at de er monteret ved hjælp af det originale inddækningssæt).


TAGHÆLDNING

Solstro ovenlysvinduer er velegnede til taghældninger på 15-90 grader, når der bruges den korrekte inddækning.

 

 

Sådan opnår du en vellykket montering  Korrekt montering har afgørende betydning for et vellykket projekt. Vi har derfor udarbejdet en række brugervenlige monteringsvejledninger, som du kan finde her. Download PDF-filen eller se videoen til dit Solstro produkt. Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os på info@ovenlysvinduer.dk.

 

Sådan rengør du dit vindue

Et ovenlysvindue kræver meget lidt vedligeholdelse – blot almindelig rengøring af ruden og en årlig lakering af træet, hvis vinduet er monteret i et rum med høj luftfugtighed. Alle ovenlysvinduer kan roteres op til 165 grader for at lette rengøringen af den udvendige rude. Du kan også rengøre overfladen i træ/PVC med varmt sæbevand, men vær opmærksom på, at hyppig rengøring kan øge behovet for efterlakering, hvis du har ovenlysvinduer i træ.