VELUX og Solstro tilbyder et stort udvalg af nyttigt tilbehør. Uanset om du er på udkig efter et produkt til montering eller isolering, vil opgradere betjeningen af dit ovenlysvindue eller blot ønsker at give dit ovenlysvindue en opfriskning, så finder du tilbehøret her. Se hele vores udvalg nedenfor for at finde det, du leder efter.

Integrer dit ovenlysvindue perfekt i tagmaterialet

VELUX og Solstro inddækningssæt er designet til at integrere dit ovenlysvindue perfekt i tagmaterialet og sikre, at dit vindue er fuldstændig vandtæt og sikkert tilsluttet til dit tag, uanset vejrforholdene.
Mere Mindre

Optimer isoleringen mellem tagkonstruktion og vindueskarm

VELUX og Solstro isoleringsprodukter sikrer tæt tilslutning, bedre isolering og fuldstændig lufttæthed mellem tagkonstruktionen og vindueskarmen.
Mere Mindre

Sørg for en forseglet og vandtæt tilslutning uanset vejrforholdene.

VELUX lysningspaneler er designet til at skabe plads til ekstra isolering for at forhindre kuldebroer. Lysningspanelerne er fremstillet i vand- og fugtafvisende materialer med en hvid overfladebehandling.
Mere Mindre

 

Opgrader dit manuelt betjente VELUX ovenlysvindue

VELUX elektriske produkter omfatter et udvalg af elektrisk tilbehør til betjening af dit VELUX INTEGRA ovenlysvindue eller, hvis du har et almindeligt VELUX ovenlysvindue, et betjeningssæt, så du kan nyde den ekstra komfort ved fjernbetjening.
Mere Mindre

Åbn og luk ovenlysvinduer eller gardiner, der er placeret uden for rækkevidde

VELUX og Solstro tilbyder en bred vifte af tilbehør til manuel betjening af vinduer og gardiner, der er placeret uden for rækkevidde. Se vores udvalg af teleskopstænger, forlængere og adaptere.
Mere Mindre

Tilføj ekstra sikkerhed og sikring i dit hjem

VELUX låse og åbningsbegrænsere giver et ekstra sikkerhedslag gennem sikring af dit vindue – mens du stadig har mulighed for at åbne vinduet i forbindelse med rengøring eller udluftning.
Mere Mindre